Udgivet:15. august, 2017

Hvis vi skal stikke af, så kan vi lige så godt gøre det med stil. Og jeg skal have den her på. Han holdt en Manchester-trøje op foran sig. Ibrahimovic stod der på ryggen. – Bare dig og mig og Zlatan. Ned igennem Europa.

Siden Lasses storebror døde, er Lasses liv mere eller mindre gået i stå. Han går i skole, spiller lidt fodbold og ser youtube-videoer af helten Zlatans scoringer igen og igen. Men ellers sker der ikke rigtigt noget. Vennerne har Lasse efterhånden mistet kontakten med, for slet ikke at tale om de uopnåelige piger, hvis selfier Lasse studerer på Instagram. Men pludselig ændrer alt sig, da Tobias begynder i Lasses klasse. Kan Tobias blive Lasses billet tilbage til livet? Dig og mig og Zlatan er en stærk ungdomsbog om at miste, om fodbold og om dybe venskaber.

Bogen kan købes her

DIG & MIG & ZLATAN


 


Udgivet: 23. oktober 2018

Det var os, der var drengene. Det var det eneste, de kaldte os … 

I ungdomsromanen Drengene følger vi seks venner fra 0. klasse til deres skæbnesvangre sidste skoledag. De spiller fodbold, laver lidt ballade, hører hiphop, skater, begynder at drikke, opdager hash, kommer op at slås, snakker om damer, gør deres første spæde seksuelle erfaringer – og hele tiden lurer katastrofen i baggrunden.

Hvem er de drenge? Hvorfor bliver de sådan, især når de er i grupper? Hvor meget porno ser de? Hvor meget presser de hinanden? Hvor meget drikker de? Og er de egentlig så slemme, når det kommer til stykket?


Drengene er en intens, ærlig og aktuel roman om de unge drenge.

Bogen kan købes her

DRENGENE